Team

Moumouni Konaté

Konfirm is opgericht door mr. Moumouni Konaté, geboren in Ivoorkust en sinds 2001 gevestigd in Nederland. Moumouni heeft als jurist een uitgebreide theoretische achtergrond en zich gespecialiseerd binnen verschillende vakgebieden. In Ivoorkust heeft hij de studies Publiek Recht (1998), Privaatrecht met een specialisatie in Bedrijfsrecht (2000) en Duurzame Ontwikkeling (2000) afgerond. In Nederland volgde hij aan de Universiteit van Amsterdam een Master in Internationaal en Europees recht met een specialisatie in internationale handel en investeringen, welke hij in 2011 heeft afgerond. Daarnaast heeft Moumouni een diverse carrière opgebouwd, zowel in Nederland als in West-Afrika. In Ivoorkust werkte hij als docent rechten, als juridisch- en ontwikkelingsadviseur en als coördinator en trainer van ontwikkelingsprojecten. In Nederland werkte hij voor verschillende stichtingen als juridisch adviseur en projectcoördinator. Tevens heeft Moumouni ervaring opgedaan in het bedrijfsleven als contractmanager voor een internationaal import-export bedrijf in Senegal.

Moumouni is lid van de Nederlandse Juristen Vereniging (NJV), de Academie voor Europees Recht (ERA) en van het kenniscentrum van de Organisatie voor de harmonisatie van het bedrijfsrecht in Afrika (OHADA).

Touda Oussalem

Als jurist afgestudeerd in Nederlands recht met als hoofdrichting arbeidsrecht aan de universiteit van Amsterdam heeft Touda Oussalem veel praktijkervaring in zeer uiteenlopende zaken en projecten. Met ervaringen als docent recht (waaronder arbeidsrecht en sociaal zekerheidsrecht) bij de Hogeschool van Amsterdam, als senior behandelaar van juridische zaken bij het Ministerie van Veiligheid en Justitie en als in-house jurist en adviseur voor bedrijven, heeft Touda een scherpe en kritische blik ontwikkeld. Met een pro-actieve houding weet zij snel tot de kern van het probleem te komen en biedt zij creatieve oplossingen voor juridische geschillen. Bij Konfirm houdt Touda zich bezig met advisering en begeleiding op het gebied van arbeids- en ondernemingsrecht. Daarnaast verzorgt zij met plezier trainingen en voorlichtingen aan particulieren en bedrijven.


Pieta van Rodenburg

Binnen Konfirm is Pieta werkzaam op het gebied van migratierecht. Met haar jarenlange praktische werkervaring bij Vluchtelingenwerk, ASKV Steunpunt Vluchtelingen in Amsterdam en de Vereniging van Vrouwen Juristen in Burkina Faso heeft Pieta zich ten doel gesteld om kwetsbare groepen te ondersteunen. Naast een gedegen juridisch advies, mag de cliënt ook rekenen op haar betrokkenheid, doortastendheid en proactieve begeleiding.

 


Rima Ghergis Ande

Rima is werkzaam als algemeen juridisch medewerker met de nadruk op immigratierecht. Haar eerste juridische werkervaring heeft zij opgedaan als dossierbehandelaar bij AGC Gerechtsdeurwaarders & Incasso in Den Haag. Naast haar studie HBO Rechten volgt Rima een pre-master aan de Universiteit van Leiden waar ze richt op Internationaal Recht en Mensenrecht. Het volgen van de ontwikkelingen van wet- en regelgeving op dit gebied is voor haar een hobby. Met aandacht voor de specifieke situatie van de cliënt zoekt zij naar de juiste aanpak.